Admissió a Ordres del Cesc Domènech

El dia 12 de juny de 2020 vam poder celebrar al Santuari de Lord, l’Admissió a Ordres del Cesc Domènech. És un pas molt important que ha pogut realitzar en el seu camí de formació sacerdotal, en el qual, el bisbe Xavier l’ha reconegut com a persona apta per a rebre l’ordenació diaconal i sacerdotal, i així, aprofundir i corroborar la seva vocació davant de Déu i dels germans en el Santuari de Lord. 

També es van unir a la celebració els seminaristes de la diòcesi, mossèn Marc Majà, mossèn Xavier, mossèn Abel i algun amic del Santuari. 

Amb gran goig el Santuari veu com alguns dels seus fills van avançant i creixent amb confiança en aquest camí vocacional, a l’espera, sempre, de descobrir què ens vol dir el Senyor amb tots aquests esdeveniments tan plens de gràcia, de cara el futur.  

El Senyor bisbe, també va aprofitar aquesta visita per passar uns dies amb nosaltres. Va ser una gran alegria per a tots els que residien al Santuari, poder gaudir de la seva presència durant tres dies. També va aprofitar per poder  parlar amb tots els que, moguts per una inquietud vocacional, necessitaven trobar-se amb el pare i pastor de la nostra diòcesi.  

Tot plegat ha sigut una immensa gràcia per a la vida del Santuari i per a tota la diòcesi.