FORMACIÓ SACERDOTAL

Enguany, aquest curs 2021-2022 seguirà essent un any important per a la formació sacerdotal de dos membres de la Comunitat del Santuari de Lord. Cesc Domènech, en el seu últim any de seminari, i Carlos del Barrio, en el seu primer any, seran al seminari interdiocesà de Catalunya durant la setmana per rebre la formació acadèmica a la facultat de Teologia de Barcelona.


En Cesc, després d’haver acabat el quart curs del seminari favorablement, es disposa ara, a cursar aquest últim any com a seminarista. Després d’un llarg, però ràpid camí de formació acadèmica ja es troba a la recta final dels estudis. Així també, la Verge de Lord, ha beneït el Santuari amb l’entrada per primera vegada al seminari d’en Carlos del Barrio. En Carlos, després d’un discerniment llarg amb la Comunitat, es disposarà a iniciar els estudis formatius acadèmics en el seminari.


Cal recordar també que en Josetxu, fill espiritual del Santuari de Lord, continua favorablement la seva formació per a ser sacerdot de la diòcesis de Solsona, i enguany començarà el seu segon any.


És per a la comunitat un motiu d’alegria el poder enviar algun dels seus membres al seminari per a preparar-los adientment per aquesta missió.