Inauguració i benedicció de la Capella de St. Jaume

El 19 de novembre del 2017 s’inaugurà la Capella de St. Jaume, derruïda pel temps dècades enrere.

Els dos accessos que hi ha per pujar a la muntanya son, el camí de St. Pere i el de St. Jaume, ambdós coronats, al arribar al cim, amb les Capelles dedicades a aquests Sants.

La derruïda Capella de St. Jaume ha estat possible recuperar-la degut a la generositat de la Família Puig de la Bella Casa.

La benedicció es va fer després de la celebració de l’eucaristia dels diumenges, amb processó i res del St. Rosari tot baixant fins a la Capella. Agraint la presència i col·laboració dels treballadors que hi van treballar, Sofia Vallejo, viuda de Jaime Puig de la Bella Casa, i en nom de tota la família, va pronunciar unes emotives paraules que eren expressió del sentiment de tornar a aixecar la Capella i en record del seu marit Jaime.

La celebració va concloure amb un cordial i fratern dinar al Santuari.

Donem gràcies a Déu per aquest nova rehabilitació, mostra de la presència mil·lenària de la Verge en aquesta muntanya. Que mitjançant el patrocini i intercessió del apóstol St. Jaume, tots els qui preguin o passin per la seva Capella, siguin beneïts amb noves gràcies a la seva vida

 

StJaum StJaumInaguracion StJaumInaguracion2