El 19 de novembre del 2017 s’inaugurà la Capella de St. Jaume, derruïda pel temps dècades enrere.

Els dos accessos que hi ha per pujar a la muntanya son, el camí de St. Pere i el de St. Jaume, ambdós coronats, al arribar al cim, amb les Capelles dedicades a aquests Sants.

La derruïda Capella de St. Jaume ha estat possible recuperar-la degut a la generositat de la Família Puig de la Bella Casa.

La benedicció es va fer després de la celebració de l’eucaristia dels diumenges, amb processó i res del St. Rosari tot baixant fins a la Capella. Agraint la presència i col·laboració dels treballadors que hi van treballar, Sofia Vallejo, viuda de Jaime Puig de la Bella Casa, i en nom de tota la família, va pronunciar unes emotives paraules que eren expressió del sentiment de tornar a aixecar la Capella i en record del seu marit Jaime.

La celebració va concloure amb un cordial i fratern dinar al Santuari.

Donem gràcies a Déu per aquest nova rehabilitació, mostra de la presència mil·lenària de la Verge en aquesta muntanya. Que mitjançant el patrocini i intercessió del apóstol St. Jaume, tots els qui preguin o passin per la seva Capella, siguin beneïts amb noves gràcies a la seva vida

 

StJaum StJaumInaguracion StJaumInaguracion2