Skip to content
Bild 154
In memoriam

Javier Sartorius

Mort súbitament als 44 anys.

Va arribar a la Comunitat als 29 anys després d’un llarg recorregut arreu del món.

Nat a Madrid, va anar a estudiar Administrador d’Empreses als Estats Units, on es va destacar com a molt bon tenista, arribant a jugar amb la élite mundial d’aquest esport. Mogut pels seus bons sentiments vers els més necessitats i per la necessitat interna que dóna la vocació, va anar a servir en una missió al Perú. Des d’allà va estar enviat a estudiar Teologia al Seminari de Toledo, on després de dos anys decidí marxar per cercar un lloc solitari i emprar la seva vida a l’oració i el sacrifici, és així que va arribar fins al Santuari de Lord.

In memoriam

Ester Solís

Morta als 66 anys per una ràpida malaltia neuronal.

L’Ester era natural de Valdepolo, un poblet de la província de León. De ben joveneta es trasllada a Bilbao, on treballa amb les germanes “Religiosas Siervas de Jesús” ajudant-les en les feines de l’Hospital que elles regentaven.

És allà on coneix al P.Jordana i el pren com a Director Espiritual. El segueix quan aquest es trasllada al Santuari de Lord per a començar la seva reconstrucció i iniciar un estil de vida comunitari monàstic-eremític.

In memoriam

José Antonio García de Olalla

José Antonio mort als 78 anys, va passar els darrers 20 anys de la seva vida al Santuari de Lord.

Nascut a Barcelona, de família aristocràtica i pudent, viu la seva infantesa en mig de la comoditat. Als 16 anys entra al Monestir de Sta. Maria de Poblet, a l’Ordre del Císter, on es troba amb el P.Jordana, que el té com a Superior,  …

In memoriam

Rosa Romero

Bé poc temps després que el Santuari disposés de l’Hospedería, ens vam veure en la necessitat de contractar treballadors / es per fer front a les noves necessitats que sorgien, ja de la pròpia Comunitat, l’avançada edat del P.Jordana i Teresa, que necessitaven assistència, ja de l’Hospedería, ja dels camps i el bestiar.

In memoriam

Salvador Jordana

In memoriam

Teresa Vilaseca